170809_ny_malvaktstranare_640

NY MÅLVAKTSTRÄNARE I HERRLAGET

IK Sävehof förstärker organisationen runt herrlaget och tar in Daniel Larsson som dedikerad målvaktstränare för laget. Daniel  har ett förflutet i Alingsås HK som assisterande tränare, utvecklingslagstränare, målvaktstränare och ungdomslagstränare. Daniel har tidigare arbetat med Robert Wedberg i Alingsås HK och nu återfinns både Daniel och Andreas Stockenberg i teamet runt Robert Wedberg och hans lagbygge i IK Sävehof.

– Känns bra med Daniel, en bra kille och mycket erfarenhet, kommer att smälta in bra i gruppen. Önskar honom välkommen till IK Sävehof, säger Anders Eliasson

– Daniel är utan tvekan målvakternas bästa vän. Otroligt noggrann och professionell och ligger i framkant med att använda modern teknik. Daniel kommer också att smälta väl in i hela ledarteamet kring laget, säger Robert Wedberg.

– Efter dryga 20 år i samma miljö känns det inspirerande att känna på något annat. Jag tror att nya perspektiv är bra för de flesta. Det skall bli roligt att hjälpa Anton Hagvall och Per Sandström samt jobba med Robert igen, om än i mindre omfattning än tidigare, säger Daniel Larsson

Namn: Daniel Larsson
Ålder: 43
Klubbar som spelare: Kungälvs HK , Lysekils HK, Alingsås HK.
Klubbar som tränare: Alingsås HK (assisterande tränare, utvecklingslagstränare, målvaktstränare och  ungdomslagstränare. Handbollsinstruktör på Lerums gymnasium)
Arbete: Rektor på Alströmergymnasiet

Fler nyheter

IK Sävehof vann första mötet med IFK Kristianstad i SM-slutspelets..

Med 15 måls marginal vann IK Sävehof första kvartsfinalen mot..

SM-SEMIFINAL 1 FREDAG 19 APRIL 19.00 IK Sävehof – IFK..