Bli partner

Partner till världens största handbollsklubb?

Sävehof erbjuder ditt företag att synas inför en publik på över 100 000 personer och inför en miljonpublik i ett 50-tal inslag i riks- och regional TV samt helsändningar i SVT och i TV 4 Play.

Intresset för handboll har de senaste åren ökat stadigt, både medialt och publikt. Inför varje match bjuds det till fest i nya Partille Arena. Många väljer att vara matchvärdar, vilket betyder att det är ert företag som är i fokus just denna dag. Ingredienser kan vara event, sampling, utlottning i pausen, extra exponering i entré/foajé, matchprogram och annonsering. 

Som partner till Sävehof har ditt företag även möjlighet att vara med på upptaktsträff vid seriepremiären och avslutningsträff på Åby. Våra partners är en del av det publika arrangemanget i Partille Arena, har annonser i matchprogrammen m.m och, inte minst, stöttar en god ungdomsverksamhet.

Sävehof har sex olika grader av partnerskap där Hofleverantör är den högsta. I fallande skala är de andra Guld, Silver, Brons, Järn och 1950-klubben.

Är ni intresserade av att bli partner till IK Sävehof? Ring eller mejla till klubbdirektör Stefan Albrechtson på 0766-31 14 20 eller stefan@savehof.se. Eller till marknadschef Mats Janson på 0704-22 13 50 eller mats@savehof.se. Eller till Cathrin Strandberg på 0706-40 65 45 eller cathrin@savehof.se.