170511_semi_2_ahk_640

INFÖR SEMIFINAL 2

Semifinal 2
Sävehof vs Alingsås
ikväll 19:00 i Partille Arena

Köp biljett >>> (20 kronor billigare vid förköp på webben mot att köpa på dörren)

Förlorar man med 27-20 finns det förstås en del att förbättra, men samtidigt är Sävehofs tränare Robert Wedberg mån om att inte måla upp för mörka bilder av första semifinalen mot Alingsås.

– Vi får ta lärdom av det vi gjorde bra också, och från de första 25 minuterna finns det mycket bra att hämta, säger han.

Alingsås gjorde ett litet ryck i slutet av första halvlek och följde upp med ett liknande ryck tidigt efter paus, och därifrån blev uppförsbacken för svår för Sävehof. Självklart kommer Wedberg mana fram sina spelare att inte släppa till motsvarande möjligheter för Alingsås i Partille Arena.

– Man skruvar väl på det som går att göra, men samtidigt är det kort mellan matcherna och det då blir det inga stora förändringar. I grunden är det ett jäkla jobb som behöver göras, säger Robert Wedberg.

Samtidigt är han ödmjuk och berömmer det sätt semifinalmotståndaren genomförde första matchen på:

– De lyckades sno några bollar från oss och fick med sig publiken – det är då Alingsås är som bäst. De var lite hetare, och var klasser bättre än jag sett dem tidigare under säsongen.

Sedan säger Wedberg att hans spelare ska komma riktigt taggade till semifinal 2.

– Det var bra stämning i Alingsås och det är kul för handbollen. Vi ska visa att vi också vill vara med i den här kampen, och vi blir också hetare när publiken är engagerad. Vi hoppas såklart på att vår publik också är med på noterna, säger han.

Fler nyheter

IK Sävehof vann första mötet med IFK Kristianstad i SM-slutspelets..

Med 15 måls marginal vann IK Sävehof första kvartsfinalen mot..

SM-SEMIFINAL 1 FREDAG 19 APRIL 19.00 IK Sävehof – IFK..