Handbollsskola född 2009

Handboll är en av de mest målrika och fartfyllda bollsporterna. Den har blivit alltmer populär bland ungdomar i kommunen, landet och världen.

 I Sävehof kan du träffa kompisar, resa på roliga turneringar i Sverige och Europa samt givetvis träna och spela handboll. IK Sävehof har 1200 spelare och 180 ledare. Klubbens herr- och damlag spelar i Elitserien och i Europacupen. Vi har verksamhet för barn och ungdomar på flera ställen i Partille Kommun.

 Medlemskap

Anmälan sker till kansliet: marie@savehof.se senast den 15 september för upprättande av deltagarförteckning men anmäl er gärna redan nu.

Vi behöver personuppgifter, (namn, personnummer, adress, telefonnummer) och önskemål om vilken av de fem handbollsskolorna man vill gå i. Vi kommer att försöka tillgodose era önskemål om plats i en handbollsskola nära dig. Anmäl Er snarast. Senast 21 september skickas bekräftelse, kallelse och information om betalning till dem som anmält sig.

• Medlemsavgiften för 2016/2017 (oktober – juni) är 700:- inkl. T-shirt

• Handbollsskolan startar vecka 40

Träningen är förlagd till eftermiddagar måndag – fredag samt lördag och söndag, tiderna blir klara efter 25 augusti. Vi har verksamhet på följande ställen:

Furulund (Quist Idrottshall)

Vallhamra (Idrottshallen eller Sportcentrat)

Öjersjö (Öjersjö Brunn)

Ugglum (hallen vid Ugglumsskolan)

Partille Arena

PS För att vi ska kunna bedriva verksamheten har vi ett stort behov av ledare för handbollsskolan. Vi behöver ledare till samtliga grupper. Det viktigaste är inte att man har handbollskunskap som ledare utan en sund inställning till barn & idrott. Är du som förälder, syskon eller på annat sätt anhörig intresserad av att hjälpa till på ett eller annat sätt så hör av dig till Marie Ahlm, 0766-311415 eller på mail: marie@savehof.se snarast möjligt. Vi erbjuder utbildning till alla ledare.

Välkommen till IK Sävehof!

 

Fler nyheter

Segern var inom räckhåll, men i slutändan fick IK Sävehof..

FELIX MÖLLER TILL AALBORG! Felix Möller är handbollsfostrad i Sävehof..

Spante förlänger! Sebastian Spante som gör sin 6:e säsong i..

Redan tidigt i tisdagens European League-match mot REBI Balonmano Cuenca..