170329_amelia_lundback_640

AMELIA LUNDBÄCK KLAR FÖR SÄVEHOF

Från Kungälvs HK kommer en nygammal bekantskap i tidigare guldtränaren Rustan Lundbäcks dotter, Amelia Lundbäck. Amelia spelade för Heid i Elitserien 2015 innan hon förra säsongen gick till Kungälvs HK i Allsvenskan.

– Vi är glada att vi knutit till oss en så talangfull spelare som Amelia. En framtidsspelare med god spelförståelse och stor potential att utvecklas ytterligare hos oss, säger Sävehofs damtränare Henrik Signell.

– Jag var i Partillebohallen och Qvisthallen varje dag från det att jag var nyfödd

till tonåren, så det är klart att det känns som att komma ”hem”. Jag vill lära av tjejerna som har varit med ett tag, som Johanna Ahlm, Ida Oden, Jamina Roberts och Elin Hallagård. Jag räknar inte med så mycket speltid i SHE-ligan kommande säsong. Men när jag får chansen hoppas jag att jag kommer göra bra ifrån mig.  Det viktigaste är att jag kommer utvecklas och jag kan inte tänka mig ett bättre ställe för det än att vara i Sävehof, säger Amelia.

Fler nyheter

Spel i 60 minuter? 70 minuter? Nej, 80 minuter! Efter..

SIMON MÖLLER KORSBANDSSKADAD I första finalmatchen skadade sig Simon Möller..

För sjuttonde gången i föreningens historia är IK Sävehofs damlag..

VI GÅR MOT GULD! – rafflande matcher väntar TORSDAG 23..