171213_william_bogojevic_640

WILLIAM KLAR FÖR TRE NYA ÅR

En av Sävehofs bästa spelare under säsongen, William Bogojevic har förlängt sitt kontrakt med klubben. William startade i handbollsskolan och har varit Sävehof trogen sedan dess. Han gjorde sin A-lags debut hösten 2014 och har hela tiden tagit nya kliv framåt i karriären. William är Sävehofs bästa målskytt med 65 fullträffar på 17 matcher. Kontraktet sträcker sig över tre år.

– Underbart att jobba tillsammans med William, en kille med stort hjärta och han vill vara med och driva IK Sävehof till nästa nivå. Han är målmedveten som få och vill utvecklas och då känns det extra roligt att han vill vara med på vår resa till toppen. En framtidsman av stora mått, säger Anders Eliasson

– Känns otroligt bra att fortsätta min utveckling som handbollsspelare i Sävehof. Jag är väldigt glad att Sävehof tror på mig och valt att satsa på mig. Sävehof är den klubb jag spelat i hela mitt liv och en klubb jag håller varmt om hjärtat, jag ser inte någon bättre plats för mig att ta nästa steg i min karriär, säger William Bogojevic.

 

Uppgifter:

15 William Bogojevic
Född: 970707 i Göteborg
Position: V9
Längd: 193 cm
Vikt: 100 kg
Elitsäsonger: 4
Moderklubb: IK Sävehof
Landskamper: 18U, 16 J
Meriter: 2 USM-guld

Fler nyheter

Med 38–28 som slutresultat säkrade IK Sävehof andra segern i..

I det första kvartsfinalmötet i European League bjöds det på..

Två matcher in i kvartsfinalserien har Sävehof och Hallby vunnit..

IK Sävehof vann första mötet med IFK Kristianstad i SM-slutspelets..