191002_william_bogojevic_1920

WILLIAM BLIR UTLANDSPROFFS

Det är från en synpunkt dystert att behöva inse att vår ”Bogo” lämnar oss, men det är samtidigt en känsla av stolthet och glädje att få se William Bogojevic få möjlighet att ta nästa steg i sin karriär.
Det finns få personer som arbetat så hårt och målmedvetet. När andra talanger blir lite nöjda och slår sig till ro så har William, som 110-kiloskoloss, överglänst övriga lagkamrater på löptester, vunnit chins-tävlingar och visat en enorm vilja och inställning i alla situationer. Detta samtidigt som han behållit en ödmjuk och jordnära attityd som gjort honom till en otroligt uppskattad lagkamrat. Vi hoppas att William Bogojevic kommer tillbaka till klubben där allt en gång började, men för nu så önskar vi honom lycka till i sitt nästa steg i karriären, säger Emil Berggren.

Sävehof har varit som en familj för mig i alla dessa år och jag är otroligt tacksam för all tid jag haft här. Alla år och alla bekantskaper med spelare och ledare inom föreningen har format mig som både person och handbollsspelare och jag är stolt över att ha Sävehof som moderklubb. Det är med blandade känslor jag har tagit detta beslut. Det ska bli otroligt kul med nya utmaningar och ny miljö, samtidigt som det trist att behöva lämna klubben. Jag kommer alltid se tillbaka på denna tid med glädje och stolthet, säger William Bogojevic.

Fler nyheter

Tobias Trommler lånas ut kommande säsong! Tobias Trommler lånas ut..

TACK CARMEN! Efter 2 säsonger i Sävehoftröjan tar det tyvärr..

Arvid Uusvoog skriver A-lagskontrakt och lånas ut till IFK Skövde..

SIMON MÖLLER GÅR VIDARE!   Simon är handbollsfostrad i Sävehof..