211221_william_andersson_moberg_1920

WILLAM ANDERSSON MOBERG KLAR FÖR SÄVEHOF

William Andersson Moberg klar för Sävehof!

William Andersson Moberg återvänder till Sävehof efter 5 säsonger i Alingsås HK. Han har skrivet ett 2-årsavtal för säsongerna 2022–2023 och 2023–2024.

William har i Handbollsligan spelat över 100 matcher och gjort nästan 300 mål och återvänder till Sävehof som han lämnade för Alingsås inför säsongen 2017 – 2018. I Sävehof har han spelat ihop med flera av nuvarande spelare som Simon Möller, Emil Berlin, Pontus Brolin och kanske framför allt med Sebastian Spante vilken han spelat tillsammans med sedan 7-års åldern i Stenungsund och Sävehof.

– Det ska bil fantastiskt skoj att återigen spela för Sävehof med alla de förutsättningar som finns i klubben. Jag är tacksam för att få chansen och tror och hoppas att jag kommer att fortsätta utvecklas som handbollsspelare. Jag är temperamentsfull och serverar gärna mina lagkompisar till lägen och det ska jag fortsätta med, säger William Andersson Moberg.

– Vi är stolta över att få hem ”Wille” till oss igen. Han har varit en spelare som jag personligen har haft ett gott öga till ändå sen jag såg många av hans matcher när han var en liten grabb på Partille Cup. Hans spelintelligens passar perfekt in i det vi vill att Sävehof ska stå för handbollsmässigt, säger Michael Apelgren, herrtränare

Fler nyheter

VÄLKOMMEN HEM ELIN! Elin Karlsson startade sin karriär i handbollsskolan..

Segern var inom räckhåll, men i slutändan fick IK Sävehof..

FELIX MÖLLER TILL AALBORG! Felix Möller är handbollsfostrad i Sävehof..

Spante förlänger! Sebastian Spante som gör sin 6:e säsong i..