WEDBERG INFÖR LUGIMATCHEN

Sävehof vs Lugi
19:00 i Partille Arena

Köp biljett >>>

Det finns ett visst mått av revanschlusta hos Sävehof inför mötet med Lugi i Partille Arena. Tränaren Robert Wedberg var inte nöjd med matchen mot Ricoh tidigare i veckan (förlust, 24-28).

– Först kan man säga att Ricoh inte alls är ett dåligt lag, men vi spelade utan skärpa och energi och fastnade hela tiden i vårt spel. Vi hade goda chanser att ta tag i matchen men gjorde det inte, och det krävs mer oavsett mot vilket lag vi spelar, säger han och fortsätter:

– Nu gäller det för oss att studsa tillbaka och leverera i stil med vad vi gjorde mot RIK och Guif tidigare.

Det är jämnt i från plats 2 till plats 8 i tabellen, och även om Sävehof inte kan passera Lugi ens vid seger finns det möjlighet att ytterligare tighta kampen om placeringarna.

– Vi har många unga spelare, vill spela på energi och behöver flyt i spelet. Går det inte tillräckligt snabbt blir det lätt hackigt, förklarar Wedberg.

Motståndet är av hög klass. Robert Wedberg säger att Lugi är en rolig utmaning och lyfter Lundalaget i sina tankar:

– De har spelat stabilt den här säsongen. Det är ett fysiskt lag, stöddiga i försvarsspelet. Sedan har de Alfred Jönsson framåt, som kan skapa målchanser på egen hand. Det blir en spelare att se upp med, säger han.