171214_lugi_640

WEDBERG INFÖR LUGIMATCHEN

Sävehof vs Lugi
19:00 i Partille Arena

Köp biljett >>>

Det finns ett visst mått av revanschlusta hos Sävehof inför mötet med Lugi i Partille Arena. Tränaren Robert Wedberg var inte nöjd med matchen mot Ricoh tidigare i veckan (förlust, 24-28).

– Först kan man säga att Ricoh inte alls är ett dåligt lag, men vi spelade utan skärpa och energi och fastnade hela tiden i vårt spel. Vi hade goda chanser att ta tag i matchen men gjorde det inte, och det krävs mer oavsett mot vilket lag vi spelar, säger han och fortsätter:

– Nu gäller det för oss att studsa tillbaka och leverera i stil med vad vi gjorde mot RIK och Guif tidigare.

Det är jämnt i från plats 2 till plats 8 i tabellen, och även om Sävehof inte kan passera Lugi ens vid seger finns det möjlighet att ytterligare tighta kampen om placeringarna.

– Vi har många unga spelare, vill spela på energi och behöver flyt i spelet. Går det inte tillräckligt snabbt blir det lätt hackigt, förklarar Wedberg.

Motståndet är av hög klass. Robert Wedberg säger att Lugi är en rolig utmaning och lyfter Lundalaget i sina tankar:

– De har spelat stabilt den här säsongen. Det är ett fysiskt lag, stöddiga i försvarsspelet. Sedan har de Alfred Jönsson framåt, som kan skapa målchanser på egen hand. Det blir en spelare att se upp med, säger han.

Fler nyheter

Med 38–28 som slutresultat säkrade IK Sävehof andra segern i..

I det första kvartsfinalmötet i European League bjöds det på..

Två matcher in i kvartsfinalserien har Sävehof och Hallby vunnit..

IK Sävehof vann första mötet med IFK Kristianstad i SM-slutspelets..