Handboll, Elitserien, SŠvehof - …nnered

VINST FÖR SÄVEHOF MOT HK ARANÄS

Det är en jämn inledning på den här träningsmatchen mot Aranäs HK. Sävehof slarvar en del och ger bort några bollar till Aranäs som förvaltar dom väl och gör mål på Per Sandström i målet.

Aranäs rycker ifrån till 5 – 8 när det har gått 15 minuter och man har visat att man har ett vasst skytte.

Men Sävehof svarar snabbt och man har åtta lika när det då har gått 18 minuter och Johan Fagerlund och Henrik Johansson svarar för snabba mål.

Det är väldigt jämnt mellan lagen som nästintill hela tiden håller takten i resultatet när man närmar sig halvlek där resultetet blir 14-16.

I den andra halvleken börjar Sävehof bättre och man byter också lite spelare då Victor Fridén, Viktor Ottosson och Tobias Albrectson kommer in i spel.

I mål har Per Sandström gått ut och nu står Peter Johanesson som har det svårt med Aranäs skytte och Sävehof är inte riktigt med i sitt försvarsspel.

Olle Forsell Schefvert visar god form i den här matchen och spelar väldigt bra både framåt och bakåt.

Sävehof rycker ifrån till en tre måls ledning där det är bra försvarsspel och ett bra koncentrerat avslut från Victor Fridén.

Men det är Sävehof som drar det längsta strået och vinner matchen med 30-25.

IK Sävehof – HK Aranäs 30-25 (14-16)

Målskyttar:

Olle Forsell Schefvert 6 , Victor Fridén 6, Viktor Ottosson 5, Niclas Fingren 3, Henrik Johansson 3, Sebastian Karlsson 2, Johan Fagerlund 2, Eric Forsell Schefvert 1, Viktor Rhodin 1, Atli Ingolfsson 1.

Fler nyheter

Spel i 60 minuter? 70 minuter? Nej, 80 minuter! Efter..

SIMON MÖLLER KORSBANDSSKADAD I första finalmatchen skadade sig Simon Möller..

För sjuttonde gången i föreningens historia är IK Sävehofs damlag..

VI GÅR MOT GULD! – rafflande matcher väntar TORSDAG 23..