Viktor Ottosson klar för tre år till i Sävehof

Viktor kom till Sävehof som ungdomsspelare från Kortedala IF 2005. Redan 2002 fick han känslan för att vinna stora titlar när han vann Partille Cup. Under hösten har han fått ta ett stort ansvar på sin vänsterkant då lagkaptenen Robert Johansson varit skadad under en längre tid. Tyvärr blev Viktor själv skadad strax efter att Robert kom tillbaka men är nästan frisk nu och kommer troligtvis att vara med i bortamatchen mot Veszprém.

 Viktor började som skytt men när han började spela med Kortedalas -89 lag så blev det vänsterkanten. Som 12 åring vann han Partille Cup och blev femma i SM. Idag är det Viktor som spelar på högst nivå från det laget.

 Valet av Sävehof är inget han ångrar.

 – Jag trivs så otroligt bra i Sävehof, Jag är glad över att jag fick chansen till tre år till i klubben, det fanns ingen som helst tvekan om att skriva på kontraktet. Jag hoppas få fortsätta att utvecklas och kanske bli heltidsproffs i framtiden men nu skall jag satsa allt på att bli så bra det går i Sävehof, säger Viktor.

 – Jätteroligt, jag älskar verkligen att se Viktor spela, han har så oerhört mycket talang och det bjuds alltid på handbollsgodis när Viktor är på plan. Det är spelare som Viktor som ger publiken det lilla extra. Jag är glad över att han skall satsa stenhårt precis som många av våra yngre spelare för att bli ännu bättre, tycker Magnus Johansson.

 – Han är en riktig framtidskille, grym teknik och en riktigt rolig spelare att ha i laget. Viktigt med bra kanter för att bredda spelet och ge skyttar och linjespelare utrymme, det är inga lag som vågar packa in när Viktor är på plan, säger Erik Fritzon.

 

Fler nyheter

IK Sävehof vann första mötet med IFK Kristianstad i SM-slutspelets..

Med 15 måls marginal vann IK Sävehof första kvartsfinalen mot..

SM-SEMIFINAL 1 FREDAG 19 APRIL 19.00 IK Sävehof – IFK..