Victor Fridén skriver till er.

Hej Vänner, Sävehofare, Fans, Lagkamrater, Tränare, Sävehof!

 Nu i veckan blev det klart att jag har fått möjligheten av Sävehof att få bära klubbens tröja i ytterligare 3 år. Det är en stor ära för mig som egen produkt att få spela i Sävehof, att få bära lagets färger och att vara en del av resan fram till nya framgångar.

Min handbolls karriär började i Sävehof som 7-åring och fortsätter i Sävehof. Det spelar ingen roll om man spelar handboll i Sävehof som 7-åring eller senior, känslan är alltid den samma! Glädjen och gemenskapen finns där, det är det som är det viktigaste. De har funnits där sen dag ett. Att man blir en vinnare när man bär Sävehof emblemet är inget vi sticker under stolen med. Spelar man handboll i en miljö där glädje och gemenskap alltid finns blir man en vinnare. Så känner i alla fall jag. Därför vill jag tacka mina tränare/ledare och lagkamrater jag har/haft under min spelarkarriär hittills, utan er hade jag inte spelat handboll.

 Jag tror på Sävehof, Sävehof har visioner, Sävehof har känslan, Sävehof har hjärtat, Sävehof har planen, Sävehof har målen. Att jag får vara med på resan gör mig sjukt stolt och jag vill tacka Sävehof för biljetten och jag hoppas att jag, tillsammans med mina lagkamrater, tränare, ledning, FANS ska se till att vi kommer så nära de målen som möjligt! OCH!, att vi under resans gång levererar ytterligare X-antal SM guld och framgångar i Europa!

 Sävehof är och kommer förbli väldens största handbollsklubb och jag får spela i den, TACK!

 Victor Friden

 

Fler nyheter

VÄLKOMMEN ELIN! Elin Lindblom ny målvakt från VästeråsIrsta spelade på..

Tre raka matcher mot HK Malmö har slutat med tydlig..

SM-KVARTSFINAL 3 TORSDAG 11 APRIL 19.00 IK Sävehof – HK..

Borta mot HK Malmö tog IK Sävehof andra raka segern..