Victor Fridén förlänger med Sävehof

En trotjänare och egen produkt förlänger tre år med IK Sävehof. Victor Fridén började 1995 som 8-åring i Sävehofs handbollsskola och debuterade i A-laget 2006. Victor har varit Sävehof trogen under alla år och nu förlängs sejouren ytterligare. Victor har vunnit 3 SM-guld och en Europa-cup titel med Sävehof. Victor är en av de spelare i Sävehof som spelat flest matcher (5:e plats) och gjort flest mål i föreningen (3:e plats) genom tiderna.

”Sävehof var rätt val för mig beroende på en mängd faktorer. Har precis köpt hus i Göteborg, nyss blivit förälder och självklart, Sävehof ska äntligen få en ny arena. Sävehof är för mig trygghet och det ger mig möjlighet att utvecklas. Jag är inte färdig utan vill alltid vinna mer! Som 8-åring gjorde jag min första träning med Sävehof och där startade resan som fortfarande fortsätter och ett nytt kapitel startar nu, säger Victor Fridén.”

”Roligt att Victor är klar, han är en av de bästa högersexorna i landet och tillsammans med Sebastian det bästa H6-paret i ligan, säger sportchef Anders Eliasson.”

 

Fler nyheter

VÄLKOMMEN ELIN! Elin Lindblom ny målvakt från VästeråsIrsta spelade på..

Tre raka matcher mot HK Malmö har slutat med tydlig..

SM-KVARTSFINAL 3 TORSDAG 11 APRIL 19.00 IK Sävehof – HK..

Borta mot HK Malmö tog IK Sävehof andra raka segern..