VETLE ECK AGA LÄMNAR EFTER SÄSONGEN!

Vetle Eck Aga lämnar Sävehof efter säsongen.

Vetle Eck Aga gör sin 5:e säsong i IK Sävehof och varit starkt bidragande till de två senaste SM gulden tar nästa steg i sin karriär inför nästa säsong.

Vetle kom till Sävehof inför säsongen 2017 – 2018 och har bidraget till lagets framgångar såväl på planen som utanför planen under sina 5 säsonger i klubben. Han har engagerat sig i klubbens CSR arbete och alltid aktivt ställt upp och tränat ungdomslag och gymnasieungdomar. Alltid med glatt humör och stort ledarskap.

– Det har varit ett otroligt tufft beslut. Jag har verkligen trivts i Sävehof och allt har varit mycket professionell och det har känts som ett hem för mig de senaste 5 åren. Jag har utvecklats och tar med mig extremt mycket i min fortsatta karriär. Jag vill redan nu tacka alla som arbetar i klubben för att ni gjort min tid här så fantastisk. Nu ska vi bara avsluta med ytterligare ett SM Guld, säger Vetle Eck Aga

– När nu Vetle väljer att ta nästa steg i sin karriär önskar vi givetvis honom all lycka. Han har i Sävehof utvecklats som spelare och som en del av detta ser vi nu när han kommit med i norska landslaget på allvar och kommer vara en del av det laget i EM som börjar imorgon, säger Michael Apelgren, herrtränare