Vetle_Eck_Aga_Nyhetsbrev

VETLE ECK AGA INFÖR IFK KRISTIANSTAD!

KOM OCH STÖTTA VÅRA HERRAR SOM MÖTER KRISTIANSTAD!

Onsdag 23 mars klockan 19.00 möter våra herrar som redan är klara seriesegrare nuvarande ligatvåan Kristianstad i sista matchen i grundserien i Handbollsligan.

Direkt efter matcherna (samtliga matcher i Handbollsligan spelas onsdag klockan 19.00) kommer det bli klart vilka motståndare som väntar i kvartsfinalen.

VÄLKOMNA OCH FIRA VÅRA SERIESEGRARE!

NU PÅ lördag 26/3 – KVARTSFINALER!

Först ut är våra damer, som igår blev klara seriesegrare i damligan. Och direkt efter den matchen väntar herrarnas kvartsfinal.

14.15 SÄVEHOF (D) – VÄSTERÅSIRSTA

16.00 SÄVEHOF (H) – HAMMARBY eller LUGI 

NU STARTAR VÄGEN MOT SM-GULD!

KÖP BILJETTER SNABBT OCH ENKELT 

På webben sparar du pengar, 40 kronor billigare än vid matchstart. Välj din egen plats, du, slipper stå i kö och kan komma när det passar dig. Gör rätt, köp förköp!

 https://savehof.ebiljett.nu/

 

Vetle Eck Aga

Född: 4 oktober 1993

Position i laget: Niometersspelare

Moderklubb: Bodö HK

Debut i Sävehof: 2017

 

En match återstår i Handbollsligan innan det är slutspelsdags och den spelas i Partille Arena på onsdagskvällen. Serietvåan IFK Kristianstad kommer då på besök och Vetle Eck Aga försäkrar att det här är en match av betydelse trots att förstaplatsen i tabellen är klar sedan tidigare.

Du var med och samlades med det norska landslaget under den senaste veckan. Hur var den upplevelsen?

– Som alltid var det kul att spela med landslaget. Det är det största du kan göra på handbollsplanen förutom att vinna titlar med klubblaget, så det var jättekul.

Visst var det lite extra speciellt den här gången med tanke på att det var förbundskapten Christian Berges sista landskamper?

– Ja, den sista matchen var det. Vi hade egentligen den i 60 minuter men så släppte vi det ändå, så det var tråkigt att han inte fick avsluta med en seger. Det är klart att det blev känslosamt, först och främst för hans del. Sedan är det ju med honom som jag fick chansen att spela med flaggan på bröstet, så jag har mycket att tacka honom för.

Här i Sävehof är seriesegern klar och nu återstår en match innan slutspelet. Hur går dina tankar kring det?

– Vi möter Kristianstad på hemmaplan och det kommer säkert en del publik. Även om det är klart med förstaplatsen så tror vi inte att det här bara är en oväsentlig match som vi ska spela. Vi kommer ge allt för att vinna!

Det har blivit avancemang i European League, serieseger och även guld i ATG Svenska Cupen. Hur summerar du säsongen hittills?

– Vi kan väl inte klaga på något sätt. Vi har satt upp som mål att gå så långt som möjligt i alla tävlingar och hittills har vi vunnit cupen och ligan. Nu ska vi ta och vinna slutspelet och göra så gott vi kan för att försöka vinna i Europa också, det får vara ambitionen.

Fler nyheter

 VÄLKOMNA HAMPUS OCH DANIEL! – Sävehofs nya sportorganisation Hampus Fernebrand..

LYCKAD PARTNERGOLF! Runt 120 partners varav 17 hålvärdar samlades till..

Tobias Trommler lånas ut kommande säsong! Tobias Trommler lånas ut..

TACK CARMEN! Efter 2 säsonger i Sävehoftröjan tar det tyvärr..