VALKOMMEN-HEM-GUSTAF

VÄLKOMMEN HEM GUSTAF!

 

Välkommen hem Gustaf!

Gustaf Wedberg, handbollsfostrad i Sävehof har de senaste två åren spelat i IF Hallby återvänder till Sävehof inför nästa säsong och har skrivit kontrakt t.o.m. 2025.


– Det känns inspirerande och fantastiskt roligt att komma tillbaka. Det är min moderklubb, föreningen jag växte upp i. I och med att jag spelat i klubben tidigare så vet jag vad det innebär att vara Sävehof spelare. Professionaliteten och vinnarkulturen som sitter i väggarna triggar mig. Jag ser fram emot att spela i den gulsvarta tröjan nästa säsong., säger Gustaf Wedberg

 

-Vi tycker Gustaf har tagit de kliven vi och han själv hade hoppats på under sina år i Hallby. Där har han blivit en av ligans bästa kantspelare. Gustaf är en spelare och person som vi vill ha hos oss med sin grymma träningsmentalitet och ett stort Sävehofhjärta, säger Jonathan Stenbäcken, elitansvarig.

 

-Känns kul och helt rätt att ta tillbaka Gustaf. Vi har alltid haft stor tro på honom men insåg för något år sedan att han behövde mer speltid för att ta det där sista steget och bli en toppspelare i elitserien på sin position. Han och Hallby har tillsammans tagit honom dit, och då känns han som den perfekta ersättaren till Sebbe Karlsson. Kommer att bidra starkt till den kultur vi vill ha i det här laget på många sätt. Nu ska vi fortsätta jobba hårt ihop för att ta nya steg framåt, säger Michael Apelgren, herrtränare.

 

KONTAKT

 

Gustaf Wedberg

0736-16 58 26

gustaf.wedberg@gmail.com

Huvudtränare
Michael Apelgren

0702-42 51 20

michael@savehof.se

 

Elitansvarig

Jonathan Stenbäcken

0761–102399

jonathan@savehof.se

 

Fler nyheter

Med 38–28 som slutresultat säkrade IK Sävehof andra segern i..

I det första kvartsfinalmötet i European League bjöds det på..

Två matcher in i kvartsfinalserien har Sävehof och Hallby vunnit..

IK Sävehof vann första mötet med IFK Kristianstad i SM-slutspelets..