Utdelning gräsroten 2015

Svenska Spel har en sponsringssatsning som heter Gräsroten. Gräsroten betalar varje år ut 50 miljoner kronor till ungdomsidrotten i Sverige. Hur dessa pengar fördelas är det kunderna som avgör genom att ansluta sina favoritföreningar till sitt spelkort helt kostnadsfritt hos antingen sitt spelombud, i mobilen eller på hemsidan, man behöver bara välja en gång. Varje gång man sen spelar får föreningen poäng som ligger till grund för tilldelningen av gräsrotsutbetalningen varje år. Genom att stötta IK Sävehofs handboll så hjälper ni oss att få mer pengar till våran ungdomssatsning.

Under dubbelarrangemanget 18 november var Svenska Spels representant Maria Zachrisson på besök för att överlämna 2015 års gräsrotsersättning. 31513 kronor mottogs tacksamt av Sävehofs representant Hamed Khazrai som lovade att det fanns många bra ungdomssatsningar som pengarna kommer användas till.

Med på bilden är även Sävedalens spelbutiks ägare Erik Matic som är en av Sävehofs partners och en stor anledning till den fina vinstsumman.

Glöm inte koppla ditt spelkort redan idag för att stödja IK Sävehof och vår ungdomssatsning.

https://www.svenskaspel.se/grasroten/forening/13522?name=IK%20Savehof

Fler nyheter

Spel i 60 minuter? 70 minuter? Nej, 80 minuter! Efter..

SIMON MÖLLER KORSBANDSSKADAD I första finalmatchen skadade sig Simon Möller..

För sjuttonde gången i föreningens historia är IK Sävehofs damlag..

VI GÅR MOT GULD! – rafflande matcher väntar TORSDAG 23..