020111_usm_640

USM STEG 3 I PARTILLE

VÄLKOMNA TILL USM STEG 3 I PARTILLE ARENA OCH PARTILLEBOHALLEN

IK Sävehof är otroligt stolta över att få arrangera USM steg 3 för hela fyra grupper under en och samma helg (F18 grupp 6 och 7 samt P14 grupp 9 och 10). Det ställer höga krav på oss att fixa ett arrangemang av god kvalitet men vi ställer minst lika höga krav på oss själva.
Vi hoppas att både supportrar och aktiva skall känna på söndag eftermiddag när dem lämnar Partille att dem haft en helg att minnas.

USM i Partille arrangeras i Partille Arena och Partillebohallen. Partille Arena är en modern handbollsarena med stora resurser som invigdes i september 2016. Där finns två handbollshallar, A och B hallen, restaurang och bar John Scott’s som erbjuder luncher och
middagar till bra priser, dessutom har dem både bowling och shuffleboard. Improve ligger på tredje våningen i Arenan och erbjuder under hela helgen fri träning för både spelare och medföljande supportrar. Partillebohallen ligger på andra sidan Gamla Kronvägen,
ca 200m från Partille Arena. Partillebohallen är nybyggd och invigdes tidigare i år. I foajén till Partille Arena kommer vi ha aktiviteter för medföljande supportrar men även för aktiva. Caféet är öppet under hela helgen i både Partille Arena och Partillebohallen, där kan ni köpa något lättare att äta, kaffe och fika.

Glöm inte att: Publiken Hejar, Spelarna Spelar, Tränarna Coachar, Domarna Dömer !

Varmt välkomna önskar IK Sävehof

Matchprogrammet laddar du ner här >>>200110_usm_matchprogram

Serier och resultat

F18 – grupp 6 >>>

F18 – grupp 7 >>>

P14 – grupp 9 >>>

P14 – grupp 10 >>>

 

Fler nyheter

LYCKAD PARTNERGOLF! Runt 120 partners varav 17 hålvärdar samlades till..

Tobias Trommler lånas ut kommande säsong! Tobias Trommler lånas ut..

TACK CARMEN! Efter 2 säsonger i Sävehoftröjan tar det tyvärr..

Arvid Uusvoog skriver A-lagskontrakt och lånas ut till IFK Skövde..