160408_fyra_unga

Unga talanger förlänger med Sävehof

Fyra ess i rockärmen!

Sävehof är slutspelsklara och i kvartsfinalen väntar Lugi HF. Till hösten flyttar Sävehof in i nya Partille Arena. Tidigare i våras skrev Jonas Larholm på ett fyraårskontrakt och nu förlänger fyra unga talanger sina kontrakt med IK Sävehof. William Bogojevic (3 år), Anton Hagvall (3 år), Jonathan Edvardsson (2 år) och Henrik Johansson (1 år) väljer att vara kvar i Sävehof. William, Jonathan och Henrik började sin karriär i Sävehofs handbollsskola som 8-åringar och Anton anslöt som A-ungdom. William, Anton och Jonathan kommer spela U20 EM-kval i Bosnien Hercegovina, helgen 8-10 april. Sverige möter Norge, Bosnien Hercegovina och Vitryssland i grupp 4. Alla matcher spelas i Sport hall Gimnazija, Brcko.

 ”Väldigt roligt att klubben tror på mig och ger mig chansen i tre år till. Jag trivs bra och befinner mig i en miljö där jag ser stora utvecklingsmöjligheter, inte minst finns det mycket att lära från målvaktstränare Fikret Handan och målvaktskollegan Per Sandström. Jag ser verkligen fram emot flytten in i den nya arenan nästa säsong och det ska bli kul att vara en del av den satsningen klubben gör, säger Anton Hagvall”

”Vi är jättenöjda med att Anton är med på vår resa in i ny arena. Anton är väldigt lovande och vi tror mycket på honom. Per Sandström och Anton Hagvall blir ett bra team ett par år framåt, säger sportchef Anders Eliasson”

”Jag har valt att skriva på för Sävehof då jag känner att det är det rätta. De är här jag vill vara och fortsätta utvecklas, jag är Sävehofare i blodet och är glad att jag får fortsätta vara det i några år framöver! Jag ser fram emot att spela i den nya arenan, Säger William Bogojevic”

Härligt att William skrivit på, en spelare som alltid ger allt, han kommer att vara med oss 3 år framåt och det känns jättebra. En härlig kille, säger Anders Eliasson”

”Fyra riktigt bra spelare som redan visat vad de kan både i A-laget och på ungdomssidan. Detta tillför en bra kombination av erfarenhet och ungdomlig entusiasm i laget. Framtiden ser väldigt spännande ut och det skall bli roligt att flytta till nya Partille Arena, säger sportchef Anders Eliasson.

Fler nyheter

I det första kvartsfinalmötet i European League bjöds det på..

Två matcher in i kvartsfinalserien har Sävehof och Hallby vunnit..

IK Sävehof vann första mötet med IFK Kristianstad i SM-slutspelets..

Med 15 måls marginal vann IK Sävehof första kvartsfinalen mot..