kenya_kakstad_albin_2015

UNG LEDARE VOLONTÄR I KENYA

Ung Sävehofledare lämnar tryggheten i Partille för ett fantastiskt och lite läskigt utlandsäventyr. Albin har själv skrivit en liten presentation.
Sävehof kommer att följa Albins äventyr och ni som vill hjälpa Albin med ett bidrag kommer att få möjlighet till det på Elitseriepremiären 16 september

Jag heter Albin Ölveborn, är 20 år och bor i Sävedalen, Partille. På fritiden är jag handbollstränare för IK Sävehof P04, spelar fotboll för Utbynäs SK, spelar gitarr och hobbyfotograferar. Driver dessutom en blogg om mitt kommande äventyr i Kenya.

 Sedan studenten har jag jobbat och sparat för att kunna uppleva min dröm; att volontärarbeta i Kenya. Under min gymnasietid läste jag samhällskunskap på Polhemsgymnasiet där vi gjorde mycket arbeten kring människors livsvillkor osv. Det gjorde mig intresserad av att direkt bidra.

 Jag kommer att arbeta för en lokal kenyanskt driven organisation som heter Embakasi Slums hygiene and Sanitation Program, där jag är den första svensken som volontärarbetar. Mitt arbete kommer framförallt rikta sig till unga kvinnor/flickor i slummen i Nairobi, men kommer även att vara med i skolmiljö, spela fotboll och handboll samt dela ut idrottskläder och skor. Detta äventyr går att följa på min blogg: albinolveborn.wordpress.com

Med vänlig hälsning,

Albin Ölveborn

Fler nyheter

Spel i 60 minuter? 70 minuter? Nej, 80 minuter! Efter..

SIMON MÖLLER KORSBANDSSKADAD I första finalmatchen skadade sig Simon Möller..

För sjuttonde gången i föreningens historia är IK Sävehofs damlag..

VI GÅR MOT GULD! – rafflande matcher väntar TORSDAG 23..