170201_stinas_avtackning

UNDERBARA ÅR MED STINA!

Efter många fantastiska år tillsammans lämnade Stina Osterloh sin tjänst i Sävehof den 31 januari för en välförtjänt pensionering. Stina var under sin aktiva karriär en av de bästa basketspelarna i västra Sverige men när det gällde jobb blev det Göteborgs Handbollförbund (GHF) som blev hennes arbetsgivare. Hon anställdes för att sköta tävlingsadministrationen, arrangera  utbildningskurser och sköta domartillsättningar.

Under 70-talet var hon även med och jobbade under Partille Cup-veckorna med sekretariat/domarfrågor.

I början av 90-talet engagerade sig Stina flitigt i klubben, på ideell basis, i och med att barnen Malin (-84) och Mathias (-87) började spela handboll.

I mitten av 2000-talet lämnade hon GHF och 2007 fick klubbdirektör Stefan Albrechtson frågan av Stina om klubben hade en halvtidstjänst ledig.

Denna fråga passade Sävehof som hand i handske då klubben växte med stormsteg och Stina anställdes med huvuduppgifterna:

  • Tävlings/träningsadministration/matchläggning
  • Domare/funktionärer – tillsättning/utbildning
  • Ungdomsresor

Sävehof är oerhört tacksam för Stinas insats i klubben som utmärkts av lagarbete och lojalitet. Tusentals Sävehofare önskar Stina all lycka som ”aktiv” pensionär med barn, barnbarn, hundar och resor.

Fler nyheter

VÄLKOMMEN ELIN! Elin Lindblom ny målvakt från VästeråsIrsta spelade på..

Tre raka matcher mot HK Malmö har slutat med tydlig..

SM-KVARTSFINAL 3 TORSDAG 11 APRIL 19.00 IK Sävehof – HK..

Borta mot HK Malmö tog IK Sävehof andra raka segern..