UNDERBARA ÅR MED STINA!

Efter många fantastiska år tillsammans lämnade Stina Osterloh sin tjänst i Sävehof den 31 januari för en välförtjänt pensionering. Stina var under sin aktiva karriär en av de bästa basketspelarna i västra Sverige men när det gällde jobb blev det Göteborgs Handbollförbund (GHF) som blev hennes arbetsgivare. Hon anställdes för att sköta tävlingsadministrationen, arrangera  utbildningskurser och sköta domartillsättningar.

Under 70-talet var hon även med och jobbade under Partille Cup-veckorna med sekretariat/domarfrågor.

I början av 90-talet engagerade sig Stina flitigt i klubben, på ideell basis, i och med att barnen Malin (-84) och Mathias (-87) började spela handboll.

I mitten av 2000-talet lämnade hon GHF och 2007 fick klubbdirektör Stefan Albrechtson frågan av Stina om klubben hade en halvtidstjänst ledig.

Denna fråga passade Sävehof som hand i handske då klubben växte med stormsteg och Stina anställdes med huvuduppgifterna:

  • Tävlings/träningsadministration/matchläggning
  • Domare/funktionärer – tillsättning/utbildning
  • Ungdomsresor

Sävehof är oerhört tacksam för Stinas insats i klubben som utmärkts av lagarbete och lojalitet. Tusentals Sävehofare önskar Stina all lycka som ”aktiv” pensionär med barn, barnbarn, hundar och resor.