Två pusselbitar till på plats

Sävehof rustar inför flytten till Partille Arena i höst och i förra veckan presenterades Jonas Larholm som nyförvärv och nu har man även förlängt kontrakten med två etablerade spelare i herrlaget. Niclas Fingren och Sebastian Karlsson har båda förlängt med 2 år.

– Den enklaste anledningen till att jag valde att förlänga är för att jag vill vara med de bästa och bli bäst. Med den nya arenan får klubben ett lyft och jag tror att även laget får samma lyft. Jag hoppas att våra fans kan växa i takt med arenan och göra våra matcher till handbollsfester, säger Sebastian Karlsson.

– Härligt att Sebbe är med på vår resa in i nya hallen. Sebbe är med sin snabbhet och utstrålning en spelare man vill ha i sitt lag, säger sportchef Anders Eliasson. Roligt att även Niclas förlänger. Han har visat de senaste matcherna att han vill och tror att laget klarar att slå alla motståndare, fortsätter Eliasson.

– Grymt att ha skrivit på för ytterligare två år. Klubben och jag har samma mål – att nå den absoluta toppen igen, säger Niclas Fingren.

Härnäst väntar match måndag 21 mars mot Ricoh HK och vid vinst så är slutspelsplatsen säkrad. Ricoh, som kämpar för att undvika kvalspel, vann sin senaste match i veckan mot tabelltvåan Alingsås och har således mycket att spela för. Även Sävehof vann sin senaste match – borta mot Ystad. Matchen på måndag är den s.k Enkronasmatchen, vilket innebär fri entré för hela publiken med förhoppning om att Partillebohallen fylls. Extra tillstånd är beviljat att ta in 2016 åskådare – år 2016. För första, enda och sista gången (hallen får minskad kapacitet när den byggs om efter att Partille Arena invigts i september).

Tre omgångar återstår av grundserien innan slutspelet börjar i mitten av april.

Fler nyheter

Segern var inom räckhåll, men i slutändan fick IK Sävehof..

FELIX MÖLLER TILL AALBORG! Felix Möller är handbollsfostrad i Sävehof..

Spante förlänger! Sebastian Spante som gör sin 6:e säsong i..

Redan tidigt i tisdagens European League-match mot REBI Balonmano Cuenca..