210308_ellie_nina_sofie_1920

TRISS I DAMER FORTSÄTTER I SÄVEHOF

Tre fenomenala damspelare, Sofie Börjesson, Nina Koppang och Ellenor Nilsson Åström har förlängt med Sävehof. Viktigt inför framtiden då de alla är i Sverigetoppen på sin position och tre spelare man verkligen vill ha i sitt lag.

– Vi är väldigt nöjda med att kunna förlänga med Ellie. Hon är en härlig person som bidrar med  ett bra humör och mycket energi till gruppen. Tyvärr blev stora delar av denna säsong förstörd pga. sjukdom, men vi vet att Ellie är en spelare som kommer ännu starkare tillbaka. Hon tänker mycket handboll och är hennes erfarenhet betyder mycket för våra yngre spelare, säger Rasmus Overby

– Känns väldigt kul att få möjligheten till att fortsätta utvecklas i Sävehoftröjan. Jag trivs väldigt bra i klubben och laget! Jag hoppas jag får spela en hel säsong med seriespel och slutspel nästa säsong, säger Ellenor.

– Nina har haft en fantastisk utveckling denna säsong och vi är oerhört stolta och mycket glada över att hon vill fortsätta sin utveckling i den gulsvarta tröjan. Nina Koppang har förutsättningarna att nå riktigt långt, hennes fysik och mod är något ut över det vanliga. Fantastiskt att vi kan ta upp ytterligare en spelare från vår akademi som direkt går in och levererar, säger Rasmus Overby

– Jag är jätteglad över att förlänga med Sävehof! Jag trivs väldigt bra i klubben och ser stora möjligheter till att fortsätta utvecklas och bli en bättre handbollsspelare här. Ser fram emot fler säsonger i den gulsvarta tröjan, säger Nina.

– Sofie är en av de mest lovande målvakter vi har i landet. Hon är inte bara en duktig målvakt utan även  en fantastisk lagkamrat. Vi har stora förhoppningar på att Sofie blir en av Sävehofs nästa bidrag till landslaget och är väldigt glada att vi kan fortsätta vårt samarbete, säger Rasmus Overby.

– Jag är nöjd och glad över att förlänga med Sävehof då jag trivs i laget och vill ha de bästa förutsättningarna för att bli bättre, säger Sofie.

Fler nyheter

Spante förlänger! Sebastian Spante som gör sin 6:e säsong i..

Redan tidigt i tisdagens European League-match mot REBI Balonmano Cuenca..

FYRA RAKA SEGRAR I EUROPEAN LEAGUE! Tisdagen 28 november 18.45 IK..

Knappt tjugo minuter in i fredagskvällens möte med IF Hallby..