Trio förlänger

next_icon Isabelle Gulldén
Har bestämt sig för att köra även nästa säsong i moderklubben Sävehof, Bella har haft en klausul om öppning att kunna gå vidare till utländsk klubb efter denna säsongen, men efter en del diskussioner och en del övervägningar från henne själv kan vi nu meddela att hon kommer att fulfölja även nästa säsong i Sävehof, allt enligt löpande kontrakt. Bella är en jätteviktigt pusselbit för vår fortsatt damsatsning och säsongen 2010/2011.

next_icon Ida Odén
Nu har vi även förlängt med Ida Odén för ytterligare en säsong framåt, Ida har skrivit på för säsongen 2010/2011 och det är vi väldigt glada över. Ida är spelaren som alltid ger järnet och gör jobbet med ett leende vi ser verkligen fram emot hennes fortsatta spel.

next_icon Jamina Roberts
Jamina har gjort klart med IK Sävehof för säsongen 2010/2011, Jamina har gjort bra ifrån sig under årets elitseriespel och hennes spel i U21 landslaget har utvecklat henne ytterligare. Nu ser vi framåt och tror att hon under resterande säsong, samt under nästkommande säsong kommer att höja sig ett par nivåer och få framträdande roller både i Sävehof och U21 landslaget.

Jerry Hallbäck

Fler nyheter

Tack vare en sen vändning lyckades IK Sävehof få med..

Svenska Cupmästare – igen!  

..

En mycket övertygande prestation, speciellt under matchens andra halva, ledde..

På neutral mark ställdes IK Sävehof mot Kristianstad HK i..