100222_TrineMortensen_lamnar

TRINE MORTENSEN LÄMNAR EFTER SÄSONGEN!

Trine Wacker Mortensen lämnar Sävehof efter säsongen.

Trine kom till Sävehof inför säsongen 2019 – 2020 och återvänder nu till Danmark och Herning Ikast Håndbold. 

Trine har från sin position på vänsterkanten levererat över 200 mål de senaste säsongerna och har dessa säsonger varit en av Sävehofs främsta målskyttar.

-Sävehof och Partille har känts som ett hem för mig och jag trivs verkligen här. Under hela min tid i klubben har jag utvecklat mitt spel och jag har uppskattat mycket att spela i både damligan och Champions League. Nu vill jag gärna avsluta med att bidra till ett SM-guld. Jag är otroligt tacksam att nu få chansen få komma till Danmark och Herning-Ikast Håndbold, där jag också hoppas slåss om titlar, säger Trine Wacker Mortensen.

-Trine har under sina år i Sävehof bidraget till snabbt och effektivt kontringsspel. Hon har under sina år hos oss utvecklats som handbollsspelare, vilket är ett bevis på att vi i klubben tar vara på såväl våra egna talanger som spelare som kommer från andra klubbar. Trine är en superhärlig tjej och mycket omtyckt av sina lagkamrater, säger Emil Berggren, Sportchef i Sävehof.

Fler nyheter

Söndagskvällens match mot Hammarby IF var jämn hela vägen. Inte..

I den fjärde gruppspelsomgången av Champions League ställdes IK Sävehof..

14.00 SÄVEHOF – BUCURESTI (D) Damerna spelar Champions League och..

Med stor marginal säkrade IK Sävehof två poäng borta mot..