210118_trine_mortensen_1920

TRINE MORTENSEN FÖRLÄNGER

Trine står för fart och fläkt på sin vänsterkant. Med snabba kontringar och ett säkert skott så sätter Trine avtryck i SHE. Tredje bästa vänstersexa och topp tio totalt i skytteligan. Trine kom till Sävehof inför säsongen 2019-2020 och kommer göra sitt första SM-slutspel i år. Kontraktet är på ett år.

–  Ligans bästa tekniker förlänger ett år till och det är vi superglada för. Med Trine i laget minst ett år till så får vi den stabilitet och topp som vi varit bortskämda med de senaste säsongerna. Trine kommer till träningarna med ett glatt humör och hon gör alltid sitt bästa. Trine är en bra förebild och har höga ambitioner med sitt handbollsspelande, säger Emil Berggren.

 – Jag har med glädje valt att skriva på ett år till med Sävehof. Det har jag gjort då klubben har en seriös och hög ambitionsnivå som gör att jag tryggt kan fortsätta min utveckling och professionella karriär i en spännande miljö där vi har en väldigt ambitiös träningskultur, vilket är väldigt viktigt för mig. Utöver det sportsliga så trivs jag väldigt bra utanför banan också, vilket gör att valet var enkelt och jag ser fram emot framtiden i Sävehof, säger Trine Mortensen.

Nr: 6
Trine Elise Wacker Mortensen
Född: 1994
Bostadsort: Partille
Födelsestad: Jyllinge
Position: V6
Längd: 170 cm
Vikt: 60 kg
Hand: Höger
Elitsäsonger: 4
Till Sävehof: 2019
Debut: 2019
Moderklubb: HØJ Håndbold
Klubbar: IK Sävehof 2019 -, TMS Ringsted,
HØJ Håndbold
Mål/skott: 55/84 (65%)
Landskamper/mål: 0A, 0U

Fler nyheter

LYCKAD PARTNERGOLF! Runt 120 partners varav 17 hålvärdar samlades till..

Tobias Trommler lånas ut kommande säsong! Tobias Trommler lånas ut..

TACK CARMEN! Efter 2 säsonger i Sävehoftröjan tar det tyvärr..

Arvid Uusvoog skriver A-lagskontrakt och lånas ut till IFK Skövde..