Träningsstart för damer och herrar

Nu har det gått två veckor efter den fantastiska ” The Double ” för mästarna på både dam- och herrsidan IK Sävehof, en enorm prestation av föreningen och bägge trupperna. Träningen startade igår måndag den 24 maj med planeringsmöte och 8 km löpning. Sen är det en ren testvecka, tisdag tester och torsdag tester. Schemat ser likadant ut för damer som herrar.

Nu är det färdigfirat och den nya säsongen börjar ta form, på damsidan är det samma ledaruppsättning och några nya ansikten i form av uppflyttade vänstersexan Julia Lahti och högersexan Jenny Skogberg. Lägg därtill några spelare som provtränar, samt att vi dagsläget inte vet hur det blir med Angelica Wallén.

På herrsidan flyttar vi upp Pontus Axell, Eric Schefvert, Marcus Johansson, Peter Johannesson, Anton Blickhammar och Robert Månsson, samt att Michael Apelgren anländer under juni månad.

Nya tränartrojkan Mikael Franzén och Henrik Signell bjuder på ett späckat schema under de första månaderna och vill verkligen få en start som bäddar för ett tufft schema under hösten.

Bilder från testveckan kommer löpande under veckan.

Text: Jerry Hallbäck
Foto: Martin Gunnérus

Fler nyheter

Spante förlänger! Sebastian Spante som gör sin 6:e säsong i..

Redan tidigt i tisdagens European League-match mot REBI Balonmano Cuenca..

FYRA RAKA SEGRAR I EUROPEAN LEAGUE! Tisdagen 28 november 18.45 IK..

Knappt tjugo minuter in i fredagskvällens möte med IF Hallby..