Träningslägret i Idre, dag 4

Nu går mer och mer på rutin, trots sega kroppar genomförs alla pass på ett helt fantastiskt sätt, idag ökade vi till och med på morgonens löppass med några km. Innan det kördes ett lätt simpass mest för att väcka och mjuka upp kroppen.

Det andra förmiddagspasset blev ren handbollsträning för herrarna och damerna arbetade i gymmet, sen klev tjejerna ut i backen och körde ett par hemska löp.

Lunchen var som vanligt god och bägge lagen fick ny energi, eftermiddagen blev vila och prova lite match- och resekläder, samt en del info om de närmsta veckorna.

Eftermiddagspasset blev handboll för tjejerna och herrarna gav sig iväg på en vandring och besteg Dalarnas högsta topp, Städjan (1200m).

Middag och sen gemensam frågesport, senare på kvällen var det lite teori och ren slappning.

Imorgon söndag kommer vi att käka frukost samma tid som de andra dagarna, alltså 07.00, sen blir det ett sista löppass och avresa hem till Götet ca 10.00. På bussresan hem skall vi sammanfatta hela helgen och under nästa vecka återkommer vi med lite reflektioner och synpunkter från en del spelare.

Vi ledare är i alla fall överrens om att detta har varit en kanonstart inför stundande säsong och vi har verkligen fått ut det vi ville i form av träning och samtal.

Det var allt från Idre denna gång.

Jerry Hallbäck

Fler nyheter

VÄLKOMMEN ELIN! Elin Lindblom ny målvakt från VästeråsIrsta spelade på..

Tre raka matcher mot HK Malmö har slutat med tydlig..

SM-KVARTSFINAL 3 TORSDAG 11 APRIL 19.00 IK Sävehof – HK..

Borta mot HK Malmö tog IK Sävehof andra raka segern..