Tobias Albrechtson slutar efter säsongen

Tobias startade sin Sävehofbana i handbollsskolan som 8-åring och har sedan dess varit en av klubbens stora profiler. Efter tio år i A-laget och tre SM-guld väljer nu Tobias Albrechtson av avsluta sin handbollskarriär efter årets säsong.

Tobias har under sin karriär ofta varit den spelare som visat störst vilja med sitt tuffa spelsätt och visat vägen för sina lagkamrater i svåra lägen.

 ”När jag var 7 år var jag med på min första handbollsträning. Det var ingen skräll att det blev just den sporten för mig, med tanke på min handbollstokiga familj och släkt. Men nu efter 20 härliga år i Sävehof, varav 10 i a-laget, har jag bestämt mig för att lägga skorna på hyllan. Alla lagkamrater och ledare i Sävehof genom åren har så gott som format mig till den jag är idag. Det finns nog ingen annanstans man kan få den tighta gemenskap som man får i ett sammansvetsat lag. Sävehof som förening är nog unik med alla arrangerade resor och cuper, som gjorde att man redan i tidig ålder fick upptäcka världen tillsammans med sina nya kompisar. Jag har fått äran att representera Sävehof i närmre 20 olika länder, många platser hade jag förmodligen inte besökt om det inte vore för handbollen. Jag har spelat i ungdomslandslaget, träffat polare för livet, och fått utöva mitt största intresse på heltid.

Jag vet inte vad jag hade gjort, eller hur mitt liv hade sett ut om jag inte spelat handboll. Men en sak är säker, jag hade aldrig haft i närheten så många vänner som jag har idag. Jag är jätte glad för mina år i laget, och kommer för alltid att vara en Sävehofare.”

”En fantastiskt go kille som har gjort allt för klubben, han är och har varit en av de trognaste spelarna IKS har haft, säger Anders Eliasson”

 

Fler nyheter

Tillbaka på segerspåret tog sig IK Sävehof när det blev..

Onsdag 20/9 19.00 SÄVEHOF –HÖÖR (D) Sävehof har inlett serien..

Från tisdagens seriepremiär i söder vände IK Sävehof hem med..

Marcus Lennernäs gästade sitt fadderlag P8-U under torsdagskvällen. Han coachade..