210308_tack_thess_kronell_1920

THESS KRÖNELL TILL TYSKLAND

Från björkarnas stad Umeå kom Thess till Sävehof som akademispelare 2012. Debuten 2015 visade att här fanns en mästerlig linjespelare med mycket vilja och energi. Tre SM-guld senare är det dags för ytterligare en flytt söderut. Vi önskar dig all lycka i Tyskland och vår kampsång ”Tillsammans” som du skrivit ihop med Tobias Widberg kommer spelas på många SM-finaler även i framtiden.

– En väldigt speciell känsla att lämna efter 9 år i klubben som jag vuxit upp i och som blivit mitt hem. Men nu är det dax att testa ett nytt äventyr! Jag är otroligt tacksam och glad för tiden jag har haft här och alla oförglömliga minnen både på handbollsplanen och utanför, säger Thess

– Det finns så många fantastiska människor som jag varit omgiven av som jag alltid kommer bära med mig. Mitt lag har varit mina bästa vänner och min familj under alla år, tack för allt ni gjort för mig, fortsätter Thess.

– Jag kommer sakna alla er i klubben, mitt gul(d)svarta hjärtat hoppas att vi återförenas i framtiden igen, avslutar Thess Krönell.

– Thess  har betytt mycket för Sävehof, både  på och utanför banan. Vi kommer att sakna hennes energi och bra humör. Thess är en spelare som alltid ger allt i alla situationer. Hon har haft en fantastisk utveckling här i Sävehof och är ännu en spelare vi stolt kan skicka vidare ut i Europa. Vi önskar självklart Thess stort lycka till med vad som komma skall, säger Rasmus Overby.

Fler nyheter

LYCKAD PARTNERGOLF! Runt 120 partners varav 17 hålvärdar samlades till..

Tobias Trommler lånas ut kommande säsong! Tobias Trommler lånas ut..

TACK CARMEN! Efter 2 säsonger i Sävehoftröjan tar det tyvärr..

Arvid Uusvoog skriver A-lagskontrakt och lånas ut till IFK Skövde..