7_thess_kronell_1920

THESS FÖRLÄNGER MED SÄVEHOF

Thess lämnande Norrlandskusten 2012 och flyttade ensam ner till Partille för att börja handbollsgymnasiet som 16-åring. Som A-flicka började Thess i Sävehofs Akademi och har sedan dess varit en tongivande spelare med flera nationella och internationella framgångar. Thess har även ett stort hjärta för vårt Special Team där hon har många av spelarna som elever då hon arbetar som elevassistent på Partille Gymnasium till vardags. Thess har förlängt med 2 år.

– Det känns jättebra att ha skrivit på för två nya år med Sävehof, här får jag förutsättningarna för att fortsätta utvecklas och ta nya kliv. Träningsmiljön och allt runt omkring är oerhört proffsig, och klubbens ambitioner inför framtiden gör att jag fortsatt vill bära vårt klubbmärke på hjärtat. Tjejerna i laget är fantastiskt ambitiösa, och jag kan inte tänka mig ett bättre alternativ, säger Thess Krönell.

– Vi är mycket glada att Thess blir kvar i klubben, hon är en tuff försvarsspelare och ger alltid allt i alla situationer. Hon är en viktig del i lagbygget och bidrar alltid med energi på och utanför banan.  Hon kommer att höja sin egen och lagets nivå de kommande säsongerna, säger Manager Hanna Fogelström.

Fler nyheter

Tillbaka på segerspåret tog sig IK Sävehof när det blev..

Onsdag 20/9 19.00 SÄVEHOF –HÖÖR (D) Sävehof har inlett serien..

Från tisdagens seriepremiär i söder vände IK Sävehof hem med..

Marcus Lennernäs gästade sitt fadderlag P8-U under torsdagskvällen. Han coachade..