1920x1080_Forlagning_Thea_Blomst

THEA BLOMST FÖRLÄNGER

Thea Blomst förlänger med ytterligare två år!

Thea Blomst gör sin 3:e säsong i Sävehofs A-lag och har nu skrivet ett nytt 2 årsavtal för säsongerna 2022 – 2023 och 2023 – 2024.– Sävehof är en fantastisk klubb att spela i med bra miljö och resurser. Jag har utvecklats under alla mina år och mitt nästa mål är att ta ett steg till i mitt anfallsspel och bli ännu tuffare bakåt. Jag har spelat i klubben sedan jag var liten och ser fram emot de kommande åren och tycker givetvis det är jätteroligt att fortsätta vara en del av laget, säger Thea Blomst.

–  Att vår egen Thea skriver två år är såklart jättehärligt. Hon spelar trots sin unga ålder moget och har visat både i ligan och i CL att hon klarar av spelet på högsta nivå, säger Emil Berggren Sportchef.

#sävehof #gulsvartmagi

Fler nyheter

LYCKAD PARTNERGOLF! Runt 120 partners varav 17 hålvärdar samlades till..

Tobias Trommler lånas ut kommande säsong! Tobias Trommler lånas ut..

TACK CARMEN! Efter 2 säsonger i Sävehoftröjan tar det tyvärr..

Arvid Uusvoog skriver A-lagskontrakt och lånas ut till IFK Skövde..