190618_herrlaget_fyller_pa_640

TALANGER FÖRLÄNGER MED KLUBBEN

Tre spelare som redan testat på A-lagspel förra säsongen förlänger med klubben, Tobias och Pontus 1 år, Sebastian Spante 2 år. Sebastian Spante, Tobias Thorbjörnsson och Pontus Brolin har varit framträdande i farmarlaget i division 1 och juniorlaget som vann guld i USM. Av 18 spelare i herrtruppen är 14 spelare från handbollsskolan eller har anslutit som juniorer/A-ungdom.

Om Pontus Brolin.

Det känns fantastiskt kul att få fortsätta min utveckling i Sävehof! Fick vara med en del redan förra säsongen men hoppas på mer denna säsong, säger Pontus Brolin.

– Pontus är en härlig spelare som har så mycket i sig, kan bli en riktigt bra spelare som vi ska forma och ge förutsättningarna, säger Emil Berggren.

Om Sebastian Spante.

– Jättetacksam och glad att jag får fortsätta i Sävehof. Det är en grupp och förening som jag trivs väldigt bra med. Hoppas kunna ta ytterligare steg i min utveckling de kommande åren, säger Sebastian Spante.

– En skön kille som har ett fantastiskt bra försvarsspel, bra och mogen med stora möjligheter att utvecklas och hjälpa Sävehof mot nya höjder, säger Emil Berggren.

Om Tobias Thorbjörnsson.

Fick ju redan känna på det en del förra säsongen, så det ska bli kul att ta yttligare ett till steg och få fortsätta utvecklas i Sävehof, säger Tobias Thorbjörnsson.

– Tobias är en spelare som alltid ger allt, han kommer att få konkurrera om sin plats men han är värd att få chansen, säger Emil Berggren.

Fler nyheter

Det är tufft att vara Sävehofare! Vi med gulsvart blod..

IK Sävehof säkrade andra raka segern mot Önnereds HK när..

IK Sävehof ordnade 1–0 i finalserien mot Ystads IF när..

Med 27–21 som slutresultat tog IK Sävehof hem den första..