171113_gzim_salihi_640

TALANG KVAR I SÄVEHOF

Gzim Salihi förlänger med IK Sävehof. Kontraktet sträcker sig över tre år och utvecklingskurvan för den unga vänsterhänta skytten går spikrakt uppför.

Under årets säsong har Gzim fått mycket speltid och det har gett resultat, 44 mål på tolv matcher och tvåa i Sävehofs interna skytteliga. Gzim har vunnit USM två gånger och målsättningen är solklar, att vinna ett nytt SM-guld till Sävehof.

– Riktigt kul att klubben tror på mig och jag ser framemot att få bära Sävehofs klubbmärke på bröstet i tre år till. Komma till en storklubb som Sävehof från Nödinge SK var ett stort steg, speciellt träningsmässigt. Men under mina ungdomsår och en halv säsong i A-laget så har jag utvecklat mig väldigt mycket både som individ och handbollsspelare. Jag är fortfarande ung och det är väldigt kul att kunna utveckla mig som handbollsspelare ännu mer med Johan Jakobsson som mentor och kollega. Har hittills gjort en resa som är just bara början, nu ser man framemot flera underbara säsonger till i en klubb där jag stortrivs och ska göra allt för att få hem ett SM-guld till Partille igen, säger Gzim.

– Fantastiskt roligt att vi får möjlighet att fortsätta utveckla Gzim. En modern handbollsspelare som med hårt arbete har möjlighet att gå i princip hur långt som helst, säger Robert Wedberg

– Gzim har gjort en stark start på säsongen och visat att han vill vara med och hjälpa IK Sävehof mot nya framgångar. Ett nytt 3-års kontrakt med Gzim känns jättebra. Vi tror på Gzim och ser fram emot denna resa, säger Anders Eliasson.

Fler nyheter

VÄLKOMMEN ELIN! Elin Lindblom ny målvakt från VästeråsIrsta spelade på..

Tre raka matcher mot HK Malmö har slutat med tydlig..

SM-KVARTSFINAL 3 TORSDAG 11 APRIL 19.00 IK Sävehof – HK..

Borta mot HK Malmö tog IK Sävehof andra raka segern..