200429_tack_william_1920

TACK WILLIAM

Efter fjolårets SM-guld har William Bogojevic tagit ytterligare kliv under den gångna säsongen. När han nu lämnar moderklubben för spel i Danmark gör vänsternian det både som skytteligavinnare i Handbollsligan och vinnare av MEP-ligan.
– Jag fick stort förtroende och ansvar, det behöver man för att utvecklas, förklarar han ödmjukt.
– Det har varit en väldigt rolig säsong, på många sätt har den varit lärorik. Framförallt att vi spelade Champions League och var ute i Europa med mycket matcher i höstas. Det kändes som att vi i laget kom ännu närmare varandra.

Med inställt slutspel blev avslutningen i gulsvart dock knappast den ”Bogo” hade hoppats på. Hans resa hela vägen från ungdomsleden till att bli en bärande spelare i herrlaget med både SM-vinst och Champions League-spel ser han dock som en förverkligad dröm.
– Att först och främst komma upp i A-laget och bli en etablerad spelare i a-laget är stort. Att dessutom ta SM-guld och spela Champions League är en stor bonus som jag bara kunde drömma om som liten.

Stort tack för allt du har gjort för Sävehof, William! Framöver är det de danska målnäten som lär behöva bytas ut med högre frekvens efter alla avlossade Bogojevic-skott som går in och sliter ut dem.

Fler nyheter

Tobias Trommler lånas ut kommande säsong! Tobias Trommler lånas ut..

TACK CARMEN! Efter 2 säsonger i Sävehoftröjan tar det tyvärr..

Arvid Uusvoog skriver A-lagskontrakt och lånas ut till IFK Skövde..

SIMON MÖLLER GÅR VIDARE!   Simon är handbollsfostrad i Sävehof..