TACK NORA

Inför säsongen tog Nora Lundell klivet upp i IK Sävehofs damlag. Beskedet tog hon emot med stor glädje och har inneburit en viss omställning.
– Det har blivit lite mer på riktigt, till exempel att få åka på en massa matcher med långa resor. Det har varit kul att komma nära alla tjejerna i laget och vi har haft väldigt roligt tillsammans.
– Sedan har det varit väldigt hög nivå på träningarna och allt runtomkring. Jag känner att jag har utvecklat allt från styrka och kondition till min mognad i spelet. Det tog ett tag att komma in i det hela eftersom man fortfarande var en ”junis” i början, men jag har känt att jag har tagit steg framåt.

Säsongen har varit intensiv för Sävehof med mycket spel i både SHE och Champions League. Ett av Lundells starkaste minnen från året hämtas just från det sistnämnda.
– Jag fick följa med till Györ borta och även om jag inte spelade jättemycket så var det en väldigt häftig känsla att springa in inför en fullsatt arena i Ungern.

Nu fortsätter Nora Lundell karriären i andra klubbfärger och Sävehof tackar för den här tiden. Stort lycka till framöver, Nora!