200429_tack_nora_1920

TACK NORA

Inför säsongen tog Nora Lundell klivet upp i IK Sävehofs damlag. Beskedet tog hon emot med stor glädje och har inneburit en viss omställning.
– Det har blivit lite mer på riktigt, till exempel att få åka på en massa matcher med långa resor. Det har varit kul att komma nära alla tjejerna i laget och vi har haft väldigt roligt tillsammans.
– Sedan har det varit väldigt hög nivå på träningarna och allt runtomkring. Jag känner att jag har utvecklat allt från styrka och kondition till min mognad i spelet. Det tog ett tag att komma in i det hela eftersom man fortfarande var en ”junis” i början, men jag har känt att jag har tagit steg framåt.

Säsongen har varit intensiv för Sävehof med mycket spel i både SHE och Champions League. Ett av Lundells starkaste minnen från året hämtas just från det sistnämnda.
– Jag fick följa med till Györ borta och även om jag inte spelade jättemycket så var det en väldigt häftig känsla att springa in inför en fullsatt arena i Ungern.

Nu fortsätter Nora Lundell karriären i andra klubbfärger och Sävehof tackar för den här tiden. Stort lycka till framöver, Nora!

Fler nyheter

LYCKAD PARTNERGOLF! Runt 120 partners varav 17 hålvärdar samlades till..

Tobias Trommler lånas ut kommande säsong! Tobias Trommler lånas ut..

TACK CARMEN! Efter 2 säsonger i Sävehoftröjan tar det tyvärr..

Arvid Uusvoog skriver A-lagskontrakt och lånas ut till IFK Skövde..