200429_tack_kristian_1920

TACK KRISTIAN

Det var förra sommaren som Kristian Berndtsson tog klivet in som huvudtränare i IK Sävehofs herrlag. Tidigare var han en viktig del av juniorverksamheten och förstås innebär ett sådant skifte vissa nyheter.
– Största skillnaden var väl uppmärksamheten både inåt och utåt i föreningen. Resultaten har också varit mer i fokus än utveckling och prestation. Vi började säsongen på ett bra sätt och fick lite andrum ganska tidigt med vinster i både Champions League och Handbollsligan.

Just spelet ute på kontinenten nämner Berndtsson som en av höjdpunkterna under året.
– Klart att Champions League är ett minne som man kommer ta med sig. Både upplevelsemässigt och erfarenheterna därifrån, där vi ju mötte bra lag internationellt som spelar lite annan handboll.  

Coronapandemin har förstås fått enorma konsekvenser samhällsmässigt, men sett enbart ur ett handbollsperspektiv innebar det att vi gick miste om den roligaste tiden på året. 
– Det kändes som ett stort antiklimax där luften bara gick ur. Efter den intensiva hösten kom mästerskaps uppehållet lägligt för att bygga upp oss och finslipa detaljer. Vi kände att vi hade tagit ett-två steg till och såg extremt mycket fram emot slutspelet. Det blev lite som att ställa in den stora festen bara dagen innan.

Nu går Kristian Berndtsson vidare till Önnereds HK:s organisation och IK Sävehof önskar stort lycka till och tackar för den här tiden!

Fler nyheter

 VÄLKOMNA HAMPUS OCH DANIEL! – Sävehofs nya sportorganisation Hampus Fernebrand..

LYCKAD PARTNERGOLF! Runt 120 partners varav 17 hålvärdar samlades till..

Tobias Trommler lånas ut kommande säsong! Tobias Trommler lånas ut..

TACK CARMEN! Efter 2 säsonger i Sävehoftröjan tar det tyvärr..