200429_tack_johanna_1920

TACK JOHANNA

Efter två år i BK Heid återvände Johanna Forsberg till moderklubben IK Sävehof sommaren 2017. Sedan dess har hon fortsatt att ta stora kliv och till exempel belönats med en plats i det svenska landslaget.
– Jag känner att jag har haft en konstant utveckling, annars hade jag nog inte hamnat där jag är just nu. Det gäller både i anfallsspelet där jag blivit säkrare i läget och fått ett bättre samarbete, men det är framförallt i försvaret som jag har utvecklats det senaste. Det har jag fokuserat mycket på.

Till nästa säsong tar ”Foppa” klivet till den danska ligan. Lagkamraterna i gulsvart kommer hon dock att sakna.
– Mest kommer jag att sakna laget, det är fantastiska tjejer och vänner! Sen har Sävehof en väldigt proffsig aura kring sig som jag tror jag kommer sakna med tanke på vad man hör om andra klubbar, så det får vi se.

Den senaste säsongen var händelserik för mittsexan. Förutom VM-spel i Japan tog sig Sävehof som bekant vidare från gruppspelet i Champions League.
– Det har varit en väldigt rolig säsong med kul matcher i Champions League där vi fick gå vidare och spela mellanrundan. Det har varit utvecklande både för mig och för laget.

IK Sävehof tackar Johanna Forsberg för åren i Sävehof och önskar ett stort lycka till framöver!

Fler nyheter

Tillbaka på segerspåret tog sig IK Sävehof när det blev..

Onsdag 20/9 19.00 SÄVEHOF –HÖÖR (D) Sävehof har inlett serien..

Från tisdagens seriepremiär i söder vände IK Sävehof hem med..

Marcus Lennernäs gästade sitt fadderlag P8-U under torsdagskvällen. Han coachade..