200429_tack_hanna_1920

TACK HANNA

Det var i IK Sävehofs tröja som hon kastade sin första handboll för ungefär 14 år sedan, men nu lämnar Hanna Örtorp klubben för nya erfarenheter.
– Jag har många härliga minnen härifrån, men mina bästa är nog SM-guldet förra året och det för två år sedan. Att ha fått spela Champions League är något jag också verkligen kommer ta med mig, det är något man bara drömt om tidigare.

Debuten i damlaget kom i januari 2016. På den tiden var det Partillebohallen som gällde och motståndet hette Spårvägen. Det blev gulsvart seger med siffrorna 30–20 och den nya vänstersexan gjorde ett av målen.
– Jag fick hoppa in som junior då och det var hur häftigt som helst. Min första match som en i A-laget minns jag också och även det var häftigt.

Framgångarna i Sävehof har varit många och vänstersexan är glad över tiden i föreningen.
– Sävehof står för jättemycket bra. Det har varit många år av glädje, med fantastiska människor runtomkring som jag har fått växa upp med.

Efter nästan ett och ett halvt decennium i den gulsvarta tröjan tackar IK Sävehof Hanna Örtorp för allt hon gjort för klubben. Stort lycka till i fortsättningen!

Fler nyheter

 VÄLKOMNA HAMPUS OCH DANIEL! – Sävehofs nya sportorganisation Hampus Fernebrand..

LYCKAD PARTNERGOLF! Runt 120 partners varav 17 hålvärdar samlades till..

Tobias Trommler lånas ut kommande säsong! Tobias Trommler lånas ut..

TACK CARMEN! Efter 2 säsonger i Sävehoftröjan tar det tyvärr..