200406_emma_fernis_640

TACK FÖR ALLT EMMA

Emma Ekenman Fernis debuterade i Sävehoftröjan säsongen 2015 och har spelat till sig tre SM-guld och ett SM-silver. Nu har Sävehofresan nått sitt slut och hela klubben önskar Emma stort lycka till i framtiden!

”Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning. Jag är väldigt glad över vad jag fått uppleva i Sävehoftröjan. Jag har haft helt fantastiska lagkamrater och träffat många härliga och engagerade människor i och runt klubben. Jag vill rikta ett stort tack till alla som varit med på min resa i klubben och som utvecklat mig som både handbollsspelare och person, säger Emma Ekenman Fernis”

”Det är inte första gången, och heller inte sista, som någon av våra duktiga Sävehofare ska vidare ut i proffslivet. Denna gång har det blivit Emmas tur och ingen är väl egentligen överraskad. Med över 700 gjorda mål i Sävehoftröjan förstår man ju att Emma har vart en av dom absolut viktigaste spelarna de senare åren. Med ett målsinne och en kyla på yttersta toppnivå så har hon verkligen förtjänat chansen. Från Sävehofs sida så önskar vi stort lycka till i proffslivet och vi är övertygade om att det kommer gå bra, säger Emil Berggren”

Fler nyheter

Tobias Trommler lånas ut kommande säsong! Tobias Trommler lånas ut..

TACK CARMEN! Efter 2 säsonger i Sävehoftröjan tar det tyvärr..

Arvid Uusvoog skriver A-lagskontrakt och lånas ut till IFK Skövde..

SIMON MÖLLER GÅR VIDARE!   Simon är handbollsfostrad i Sävehof..