200406_emma_fernis_640

TACK EMMA!

Emma Fernis skrev på för IK Sävehof till säsongen 2015-16 och har under åren exempelvis vunnit tre SM-guld. Dock blev senaste året hackigt. Dels på grund av en fotskada och sedan pandemin som stoppade chanserna till att få lyfta pokalen en fjärde gång.

– För min egen del blev säsongen inte alls lång. Först med en fotoperation som höll mig borta från handbollsplanen hela hösten och sedan ett inställt slutspel pga Covid-19. Men tittar jag på säsongen för laget så är jag stolt över vad vi hann åstadkomma, då vi nådde våra uppsatta mål inför säsongen. Så ser jag tillbaka på säsongen i helhet, det är med väldigt blandade känslor.

I gulsvart har Fernis konstant levererat på en hög nivå och varit en starkt bidragande faktor till framgångarna som nåtts. Av förklarliga anledningar finns det många höjdpunkter att blicka tillbaka på. Exempelvis minns hon den sena vändningen i SM-finalen i Scandinavium 2018 med extra värme.
– Det finns så otroligt många och häftiga minnen att välja bland. Men skulle nog säga att mitt första år i CL och SM-guldet 2018 sticker ut lite mer.

Tre ord högersexan väljer att beskriva Sävehof med är ”gemenskap, professionalitet och hjärta” när det nu är dags för nya utmaningar i karriären. Stort tack Emma Fernis för dina insatser för föreningen och vi önskar dig all lycka framöver!

Fler nyheter

 VÄLKOMNA HAMPUS OCH DANIEL! – Sävehofs nya sportorganisation Hampus Fernebrand..

LYCKAD PARTNERGOLF! Runt 120 partners varav 17 hålvärdar samlades till..

Tobias Trommler lånas ut kommande säsong! Tobias Trommler lånas ut..

TACK CARMEN! Efter 2 säsonger i Sävehoftröjan tar det tyvärr..