200429_tack_andras_1920

TACK ANDRAS

Förra sommaren skrev András Koncz på för IK Sävehof med stora förväntningar på spel ute i Europa och möjligheten att vara med och föra föreningen till ett andra SM-guld på raken. 
– För mig var det en fantastisk möjlighet att få komma till Sävehof och få erfarenhet utanför Ungern. Det har varit en bra tid både personligt och handbollsmässigt även om jag hade velat få ut mer på planen.
– Det var fantastiskt att spela i Champions League och i den svenska ligan. Tyvärr avslutades säsongen i förtid, men jag kände att vårt lag var tillräckligt starkt för att ta hem guldet om vi hade spelat vidare. Det hade varit fantastiskt att återvända till Ungern som svensk mästare!

”Nunu”, som niometersspelaren kallas, nämner framförallt att han kommer sakna lagkamraterna och de nya vännerna han fått i Partille.
– När laget var ute tillsammans var det alltid väldigt roligt. Vetle (Eck Aga) var en av dem jag kom närmast och han hjälpte mig mycket. Ett annat positivt minne var när Pouya (Norouzi) anslöt, vi blev väldigt bra vänner. Sedan minns jag även resan till Slovakien med glädje. Jag tror de andra i laget led litegrann för alla flyg var försenade, men jag tyckte det var roligt att leva flygplats-livet, säger han med ett skratt.

Även den familjära känslan i föreningen som helhet är något han kommer minnas med glädje och klubbdirektör Stefan Albrechtson hyllas av ungraren.
– Sävehof är en otroligt bra organisation. Jag förstår verkligen varför alla vill arbeta tillsammans med ”Abbe”. Han är Mr. Sävehof, med en aura som får en att vilja prestera sitt yttersta. Sedan är hela laget också väldigt professionellt och det är verkligen som en familj. Jag är glad över att ha fått vara en del av den.

Nu fortsätter ”Nunu” karriären på annat håll och IK Sävehof önskar lycka till. Stort tack för ditt år i klubben!

Fler nyheter

 VÄLKOMNA HAMPUS OCH DANIEL! – Sävehofs nya sportorganisation Hampus Fernebrand..

LYCKAD PARTNERGOLF! Runt 120 partners varav 17 hålvärdar samlades till..

Tobias Trommler lånas ut kommande säsong! Tobias Trommler lånas ut..

TACK CARMEN! Efter 2 säsonger i Sävehoftröjan tar det tyvärr..