TACK AGUST

Sista säsongen i Sävehof för Agust Eli Björgvinsson.

Idag har klubben tillsammans med Agust  kommit överens om att inte förnya kontraktet till nästa år. Den isländska målvakten som var så fantastisk under slutspelet förra året kommer således att pröva sina vingar någon annanstans nästa år.

– Agust hade väldigt stor del i guldet som vi tog förra året och vi kommer sakna honom mycket. Han var väldigt populär i gruppen och oerhört proffsig och seriös. Från klubbens sida så önskar vi honom lycka till och vi hoppas och tror att han har en lång och framgångsrik karriär framför sig, säger Emil Berggren.

– Jag har haft två bra år i Sävehof där jag utvecklats mycket. Kronan på verket var givetvis SM-GULDET från förra säsongen, det är någonting jag aldrig kommer glömma och är väldigt stolt över. Jag önskar klubben lycka till vidare i framtiden, men först så ska vi vinna ett nytt SM-GULD.

Agust Eli Björgvinsson kom till IK Sävehof inför säsongen 2018-19 från Isländska FH Hafnarfjödur. Vi är många som fått njuta av Agust akrobatiska och blixtsnabba räddningar. Lycka till både i framtida klubbar och det Isländska handbollslandslaget.

Takk og gangi þér vel, Agust.