supercoach_2016_470

SUPERCOACH ÄR TILLBAKA

Handbollens ”Manager Spel” SuperCoach som nu fortsätter i något modifierad form.

I stället för att vara en tävling över hela säsongen, delas den nu upp i 4 perioder. De 25 bästa i varje period går vidare till en sista period – Slutspelet. Som tidigare baseras spelet på spelarnas prestationer i Elitseriematcherna och kan spelas i Datorn, i Paddan eller i SmartPhonen.

Spelet går ut på att med 1 miljon i plånboken köpa ett vinnande lag (14 spelare), antingen i HerrElit eller i DamElit – eller i båda.

Alla spelare i Elitserierna är tillgängliga. Spelarnas pris beror på hur de presterade förra säsongen (MEP poäng) och deras värdeutveckling beror på hur de presterar i säsongens matcher. Ökar spelarnas värde – ökar också lagets värde. Dessutom inkasserar laget bonusar för varje MEP poäng som erövras. Här gäller det dock att coacha laget rätt inför varje match, så att rätt spelare är på plan och rätt spelare sitter på bänken. Spelaren som sitter på bänken bidrar nämligen bara med halva bonusen.

Spelet startar den 1 september då alla laguppställningar har blivit klara och det går att börja skapa lagen.

Själva dynamiken i spelet kommer naturligtvis inte igång förrän de riktiga matcherna startar (11/9), men det är en fördel att vara med från början.

Deltagande är gratis och det går att skapa ett herr lag och ett damlag.

Gå in på http://213.180.74.118/supercoach/index.aspx och var med från starten!

Fler nyheter

IK Sävehof vann första mötet med IFK Kristianstad i SM-slutspelets..

Med 15 måls marginal vann IK Sävehof första kvartsfinalen mot..

SM-SEMIFINAL 1 FREDAG 19 APRIL 19.00 IK Sävehof – IFK..