Damerna-CL

STORMATCHER VÄNTAR I CHAMPIONS LEAGUE FÖR SÄVEHOFS DAMER

Stormatcher väntar i Champions League för Sävehofs damer.

Idag genomfördes lottningen för Delo HF Champions League inför den kommande säsongen. Redan den 11 – 12 september väntar första matchen för Sävehofs damer.

Sävehof hamnade i samma grupp som CSKA Moskva (Ryssland), Vipers Kristiansand (Norge), RK Krim Mercator (Slovenien), Odense Håndbold (Danmark), Györi Audi ETO KC (Ungern), Metz Handball (Frankrike) samt Kastamonu BelediyeSK (Turkiet).

Rasmus Overby, huvudtränare – Vi har hamnat i en mycket svår grupp. Jag är mycket glad att vår publik kommer få möjlighet att se några av världens bästa handbollsspelare och att vi kommer möta dessa på planen. Det kommer att ge oss mäktiga upplevelser som kommer stärka oss som grupp och lag och jag hoppas på att kunna överraska mot några av lagen. Vi kommer göra allt för att ta så många poäng som möjligt.

Det kommer bli en fantastisk höst och vår i Partille Arena med massor av storlag. Utöver Champions League för damerna kommer Sävehofs herrar spela i EHF European League, vars lottning äger rum den kommande veckan.

-Givetvis är det extra kul att träffa på Odense Håndbold för mig som dansk och för vår nya spelare Angelica Wallén, som förra säsongen spelade där och blev dubbel mästare med Odense och att få Bella Gulldéns nya klubb Vipers Kristainsand i gruppen ger ett extra plus, säger Rasmus Overby.

Fler nyheter

Tillbaka på segerspåret tog sig IK Sävehof när det blev..

Onsdag 20/9 19.00 SÄVEHOF –HÖÖR (D) Sävehof har inlett serien..

Från tisdagens seriepremiär i söder vände IK Sävehof hem med..

Marcus Lennernäs gästade sitt fadderlag P8-U under torsdagskvällen. Han coachade..