Stjärnorna från Partille!

Över 3000 personer var på plats i Scandinavium igår och fick se miraklet i Göteborg!

Oddsen på att ett lag med elva egna och resterande inhemska produkter (Kent-Robin är född i Partille) skall spela jämt, spela ut och till slut vinna mot mästarlaget från Spanien? 1000 gånger? 100 gånger? 50 gånger? 1,23 gånger?

Igår visade IK Sävehof att oddsen var 0 gånger pengarna, och på vilket sätt. Många tidningar skrev att Atletico Madrid gjorde en dålig match, men så var det inte. Det var IK Sävehof som gjorde Atletico sämre, men de var långt ifrån dåliga. Det visar sig att slå våra hjältar i Scandinavium är en besvärlig uppgift. Nu finns chansen till slutspel, vem trodde det i somras när lottningen skickade in IK Sävehof i ”dödens” grupp.

Nu är det också dags att sluta be om ursäkt för att vara Sävehofare. Tre raka SM guld och vi glänser mot de största lagen i europa. Nu skall vi visa det på läktare och på volymen i hallen. Igår var det väldigt bra, ni var väldigt bra. Stort tack till publiken som tände spelarna när det behövdes som bäst. Nästa match är otroligt viktig, då möter vi Veszprem (HUN).

Igår 3000, 4000 nästa match?

Vi vill, vi kan, vi skall vinna! IK Sävehof Sveriges lag i Europa!

Fler nyheter

VÄLKOMMEN ELIN! Elin Lindblom ny målvakt från VästeråsIrsta spelade på..

Tre raka matcher mot HK Malmö har slutat med tydlig..

SM-KVARTSFINAL 3 TORSDAG 11 APRIL 19.00 IK Sävehof – HK..

Borta mot HK Malmö tog IK Sävehof andra raka segern..