210301_jonathan_stenbacken_640

STENBÄCKEN ÅTERVÄNDER TILL SÄVEHOF

Kapten Stenbäcken återvänder till Sävehof tio år efter SM-guldet mot Eskilstuna GUIF i Scandinavium. Jonathan har skrivit på för klubben som tog honom till sitt hjärta. Som ”IL Capitän” ledde han sina styrkor till två SM-guld och nu sluts cirkeln. Extra kul är att hans dåvarande lagkamrater Emil Berggren och Michael Apelgren återfinns nu som Sportchef och huvudtränare. De tre musketörerna? Tre är även antal år som det nya kontraktet sträcker sig över.

 – Det har väl funnits i bakhuvudet ett tag. Jag och Emil har haft kontakt och det har växt fram att jag vill återvända hem till Partille. Det passade bra nu när mitt kontrakt går ut och samtidigt så är det bra ur mitt familjeperspektiv. Det skall bli oerhört kul att ta på sig Sävehofs matchdräkt igen. Det har hänt mycket sedan jag lämnade klubben för tio år sedan både för mig och Sävehof så det blir spännande att komma hem. Jag har bra koll på laget och jag gillar det som Michael har gjort senaste året. Jag kommer att ta med mig rutin och försvarsspel i första hand, kanske får jag agera lite pappa till alla ungtuppar i laget med, säger Jonathan och skrattar gott!

 – Vi välkomnar tillbaka Jonathan med enormt öppna armar, vi ser fram emot att återigen få ta del av hans stora vinnarskalle samt hans höga krav. Jonathan kan spela på både vänster och mittnio och han kan spela på alla försvarspositioner. Han har även spelat lite sporadiskt på linjen under senaste säsongen i Skjern och gjort det på ett bra sätt. Som ni hör kommer det inte vara svårt att ta vara på Jonathans enorma kompetens som han samlat på sig efter alla år utomlands. Något som passar sig extra bra till ligans yngsta lag, säger Emil Berggren.

Fler nyheter

 VÄLKOMNA HAMPUS OCH DANIEL! – Sävehofs nya sportorganisation Hampus Fernebrand..

LYCKAD PARTNERGOLF! Runt 120 partners varav 17 hålvärdar samlades till..

Tobias Trommler lånas ut kommande säsong! Tobias Trommler lånas ut..

TACK CARMEN! Efter 2 säsonger i Sävehoftröjan tar det tyvärr..