210602_stella_huselius_1920

STELLA HUSELIUS TILL DAMLAGET

Stella Huselius, född 2004 har skrivit A-lags kontrakt med IK Sävehof för kommande säsong. Stella kom till IK Sävehof 2019 från Skuru IK när hon flyttade från Stockholm för att börja studera. Hon är född i Stockholm och hennes moderklubb är Tyresö handboll. Under föregående år kom Stella med i All Star Team under Sverigecupen. Hon ser sig själv som snäll, lite blyg och är tidsoptimist, dock är det en sak hon hela tiden arbetar med.

– Jag ser mig själv som kontringssnabb och gillar att gå på genombrott från kanten. Detta har utvecklats under mina år i IK Sävehof och nu när jag har fått börja träna med A-laget har jag tagits emot jättebra. Förutsättningarna i IK Sävehof är fantastiska och den kommande säsongen kommer bli lärorik och spännande säger Stella Huselius.

– Det är otroligt kul att Stella kommer tillhöra A-laget de kommande säsongerna. Stella är en målskytt som har väldigt fina fysiska förutsättningar och hon kommer trots sin unga ålder, få visa upp sig många gånger under den kommande säsongen säger Emil Berggren, Sportchef.

Fler nyheter

Säsongens första Champions League-poäng var inom räckhåll i söndagens bortamatch..

Under lördagens Premiärfest hyllades Johanna Forsberg genom att förevigas med..

På lördagen spelade IK Sävehof säsongens första hemmamatch i Handbollsligan...

Vi är stolta att presentera aVizion som ny Partner till..