stadium_teamsales_4702

STARTA SÄSONGEN MED NY UTRUSTNINGEN

Som medlem i Stadiums samarbetsförening erbjuder vi dig en unik rabatt på hela vårt sortiment för inomhussport.

 20% rabatt på inomhussport

Gäller alla produkter för inomhussport som: indoorskor, bollar, innebandyklubbor, skydd mm. under perioden 1.8-15.10.2015. Rabatten erhålles vid uppvisande av inbjudan i samband med köp:

skicka TEAM till nummer 71120: som SMS svar skickas inbjudan, som berättigar till rabatten.

Se till att du/Ni har registrerat dig för ”Stöd till din förening” så hjälper du din förening att få extra bonus genom att handla på Stadium. Föreningen får 3% bonus på alla dina inköp och det bästa av allt är att du behåller din egen personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp.

För att kunna vara med i Stöd din förening så behöver man vara Stadium member. Därefter behöver man registrera sig på www.stadium.se/teamsales. Är man redan medlem på Stadium så är det bara att logga in och sedan följa instruktionen för att göra sina val. Är man inte medlem på Stadium så blir man det på www.stadium.se och följer sedan instruktionen. Medlemskapet är såklart kortlöst och kostnadsfritt.

 Starta säsongen på Stadium!

Välkommen,

 Stadium Team Sales

www.stadiumteamsales.se

Erbjudandet gäller när ditt köp registreras på ditt personliga Stadium medlemskort eller på din förenings Team Sales bonuskort. Rabatten gäller även prisnedsatta varor. (Kan ej kombineras med andra rabatter, kuponger eller Team Pris. Gäller ej: vid köp av presentkort, på www.stadium.se eller på Stadium Outlet.)

Fler nyheter

IK Sävehof vann första mötet med IFK Kristianstad i SM-slutspelets..

Med 15 måls marginal vann IK Sävehof första kvartsfinalen mot..

SM-SEMIFINAL 1 FREDAG 19 APRIL 19.00 IK Sävehof – IFK..