Sportorganisation_

SPORTORGANISATIONEN IK SÄVEHOF!

Presentation av IK Sävehofs Sportorganisation  

Elitansvarig: Jonathan Stenbäcken

Jonathan kom till Sävehof 2004 som 16-åring från Vårgårda i samband med att han började gymnasiet och gjorde sin debut i A-laget redan 2006. Efter två SM-guld med Sävehof 2010 och 2011 flyttade han till Tyskland i tre säsonger. Efter en säsong på hemmaplan gjorde han sin andra utlandssejour innan han återvände till Sävehof inför förra säsongen.
– Sävehof har alltid betytt otroligt mycket för mig. När jag nu lägger skorna på hyllan så känns det fantastiskt att kunna fortsätta med handbollen på ett annat plan. Jag ser fram emot mitt nya arbete som Elitansvarig och det ska bli otroligt kul att arbeta tillsammans med alla på kansliet och dessutom ha en nära kontakt med de båda A-lagen, säger Jonathan Stenbäcken.

Sport- och Akademiansvarig: Andreas Wallin

Andreas har sedan 2020 haft 3 roller i klubben, Akademiansvarig, Assisterande tränare för damlaget och Camp ansvarig. I den nya organisationen tar Andreas ett helhetsgrepp över all Akademi- och ungdomsverksamhet och är fortsatt Assisterande tränare för damlaget.

-Fantastiskt kul att fortsätta arbeta i klubben och ta ett övergripande ansvar för alla våra fantastiska ungdomar. Nu ser jag fram emot att tillsammans med alla magiska ledare och övrig personal fortsätta Sävehofs framgångssaga, säger Andreas Wallin.

Ungdomsansvarig: Marie Ahlm  

Marie har varit ryggraden för ungdomsverksamheten i 15 år och kommer under det kommande året arbeta tillsammans med Andreas och Jesper för att dela med sig och lära ut allt inom hennes område. Marie kommer gå i pension våren 2023. 

Ungdomskonsulent: Jesper Skog

Jesper som senast kommer från Lödde Vikings kommer att jobba parallellt med Marie Ahlm under det kommande året.

Jesper är född och uppvuxen i Eskilstuna där han spelade handboll i HK Eskil fram till junioråldern. Därefter började han som kanslist i klubben och var verksam där i tre år innan flytten gick till Skåne och Löddeköpinge. I Lödde Vikings har han jobbat som kanslist och ungdomstränare de senaste tre åren.

– Jag började i Sävehof denna månad och arbetar tillsammans med Marie och kommer även vara mycket ute på fältet, vilket jag verkligen ser fram emot. Parallellt med jobbet kommer jag också träna pojkar A, säger Jesper Skog

Handbollsgymnasiet: Linus Ekman

Linus arbetar i nära samarbete tillsammans med Partille Gymnasium, där han tillsammans med A-lags tränarna och spelare säkerställer bra och kvalitativa träningar. Linus är även Assisterande tränare för herrlaget.

Sportadministration och ungdomsresor: Tobias Nykänen

Tobias ansvarar tillsammans med reseansvarig för våra Ungdomsresor, Han har också ansvar för föreningsdomarna, matchens lag etc.

 

 

Fler nyheter

Tobias Trommler lånas ut kommande säsong! Tobias Trommler lånas ut..

TACK CARMEN! Efter 2 säsonger i Sävehoftröjan tar det tyvärr..

Arvid Uusvoog skriver A-lagskontrakt och lånas ut till IFK Skövde..

SIMON MÖLLER GÅR VIDARE!   Simon är handbollsfostrad i Sävehof..